dimecres, 27 de febrer del 2008

The Mars Volta aterra a Razz Matazz aquest dissabte


Els marcians emperadors del rock progressiu experimental, The Mars Volta, tornen a Espanya amb els seus directes apoteòsics farcits de fusions, sons estridents, improvisacions fulminants, lletres amb contingut críptic, i tot fumejant en un limbo entre rock, jazz, latin i viatges psicodèlics.
El grup de El Paso (Texas) va ser fundat per Cedirc Bixler-Zavala i Omar Rodríguez-López, a partir de les cendres de la banda de hardcore At The Drive-In i del grup de Dub instrumental anomenat De Facto
El fet que The Mars Volta actuïn sense cap artista convidat garanteix l’extensió del seu concert. Això comportarà a un intens recorregut per tota la seva variada discografia i presentant el seu darrer treball “The Bedlam in Goliath”(Mototown/Universal), publicat aquest gener passat, sens dubte un disc més recargolat que una boa constrictor.

Des de El Paso a la sala Razz Matazz de Barcelona i a la Riviera de Madrid, fent una volta per Mart. A Barcelona el concert serà dissabte vinent a partir de les 21.00, amb el preu de 31,50€. La banda ja ha confirmat el que molts seguidors somniaven, en aquestes actuacions contaran amb l’especial col·laboració de John Frusciante, guitarrista dels cèlebres Red Hot Chilli Peppers, un virtuós en l’art de rascar cordes. El concert de Mars Volta serà sens dubte una acte altament recomanable per tots els amants de la música, que ben segur que viatjaran als llocs més remots a través del seu directe extravagant. Un plaer per l’oïda.


1 comentari:

Enric Galceran ha dit...

Bona ressenya, tienes madera nen! jeje